Politica de confidențialitate

La AI3, vă luăm în serios confidențialitatea. Această politică de confidențialitate reprezintă tipurile de informații personale pe care le colectăm și modul în care noi utilizăm aceste informații. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale.

Ce informații colectăm?

Este posibil să colectăm informații personale de la dumneavoastră, cum ar fi numele și adresa de e-mail, atunci când completați formularul nostru de contact. De asemenea, putem colecta informații non-personale, cum ar fi adresa dumneavoastră IP și tipul de browser, atunci când vizitați site-ul nostru.

Cum folosim datele dumneavoastră?

Putem folosi informațiile personale pe care le furnizați pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră non-personale pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul nostru și pentru a îmbunătăți site-ul și serviciile noastre.

Distribum datele dumneavoastră?

Nu vindem, comercializăm sau transferăm în alt mod informațiile dumneavoastră personale către părți externe. Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră cu furnizorii noștri de servicii, care ne ajută în operarea site-ului nostru, în ​​desfășurarea activității noastre sau în deservirea dumneavoastră, atâta timp cât acele părți sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Securitate

Luăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care le colectăm și le stocăm. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastră.

Cookie-uri

Nu folosim cookie-uri.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru web poate conține link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acelor site-uri web.

Modificări ale acestei politici

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza aceaste politici de confidențialitate în orice moment. Vom posta actualizările pe site-ul nostru cu data celor mai recente modificări. Utilizarea în continuare a site-ului după orice modificare a acestei politici reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a modificărilor.

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau practicile noastre, vă rugăm să ne contactați la salut@ai3.ro .

Contactează-ne

Ai ceva să ne spui? Intră acum în legătură cu un membru AI3!

salut@ai3.ro

Bulevardul Revoluției 1989 1G

Asociația AI3, înregistrată sub numărul 8/04.03.2024 în RSAF, având CUI 49718128 și înscrisă în REC din 22.04.2024

Acceptăm donații și ne poti sprijini activitatea sau pur și simplu poți să ne urmărești în Social Media ca să ții pasul cu noi!